Trabzon'da heyelan nedeniyle 2 ev tahliye edildi

Trabzon'un Yomra ilçesinde etkili olan sağanak heyelana neden oldu, 1 ev hasar gördü, 2 ev de tedbir amaçlı tahliye edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İlçede, dün gece, geç saatlerde etkili olan sağanak nedeniyle Ocak Mahallesi'nde heyelan meydana geldi. Yamaç arazideki heyelandan etkilenen 1 ev hasar gördü, zemini gevşeyen 2 ev, kayma riskine karşın tedbir amacıyla tahliye edildi. Evlerini boşaltanlar, yakınlarının yanına yerleşti. Heyelanın ardından, yamaçtan su akıntısı sürdüğü için temizlik çalışmaları kontrollü olarak devam ederken, toprak kayması riski taşıyan mahallenin ana yolu da ulaşıma kapatıldı. Mahalleye alternatif güzergahlardan ulaşım sağlanıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?