Tuğrul Türkeş'ten MHP yorumu

Seçimden kısa süre önce kurulan zorunlu seçim hükümetine katılan ve AK Parti'den Ankara Milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, MHP'nin oy kaybını yorumlarken, "Demek ki daha önce MHP'yi tercih eden yüzde 4 de benim gibi düşünmüş" dedi.
Tuğrul Türkeş, seçim sonuçlarını Hürriyet gazetesine değerlendirdi. Seçimlerin Türkiye açısından olumlu sonuçlandığını belirten Türkeş, şöyle devam etti:
"Başından beri baktığım açı aynı. Türkiye'nin türbülansa girecek takati yok. Herkesin kendisine bakması lazım. Keşke Türkiye'ye istikrarı getirebilecek ve tek başına iktidar olabilecek iki parti olsaydı da halk birini seçseydi. Ancak sadece AK Parti vardı ve halk AK Parti'yi seçti. HDP'nin ve MHP'nin parlamento dışında kalmasını da istemezdim. Kalmadıklarına sevindim" dedi.
Türkeş'ten Bahçeli'ye sert sözler
Türkeş, Bahçeli'ye sert çıktı: Haddi değil
"MHP'nin seçim sonucuyla ilgili ise, "Demek ki daha önce MHP'ye oy veren Türkiye seçmeninin yüzde 4'ü de benim gibi düşündü ve AK parti'ye yöneldi. Ya da ben onlar gibi düşündüm" diye vurguladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?