Tunceli'de araç yaktılar

Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu Köyü'ndeki ormanlık alanda kesim yapan özel bir şirkete ait kamyon yakıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tunceli'nin Geyiksuyu Köyü yakınlarında, Orman İşletme Müdürlüğü'nün izniyle meşe ormanlık alanda ağaç kesimi yapan özel bir şirkete ait aracı ataşe verip yakan silahlı grup, yanlarında götürdükleri ve 5 işçiyi bir süre propaganda yaptıktan sonra serbest bıraktı.
Serbest bırakılan işçiler jandarma karakolunda ifade verdi.
İşçiler kendilerini kaçıran silahlı 5 kişinin, kendilerini TİKKO'cu olarak tanıttıklarını belirterek, ağaç kesiminin yasaklandığını ve bölgede bir daha kesim yapmamak şartıyla serbest bırakıldıklarını söylediği öğrenildi.
İşçileri serbest bıraktıktan sonra kayıplara karışan yaşadışı TİKKO'cuları etkisiz hale getirmek için bölgede başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!