Tunceli'de iki günde 8 PKK'lı öldürüldü, 7'si teslim oldu

Tunceli Valiliği, Aliboğazı bölgesinde PKK'ya yönelik iki gündür yürütülen operasyonla ilgili açıklamada bulundu. Valilik 8 teröristin öldürüldüğünü, 1 örgüt üyesinin yaralı olarak yakalandığını, 7 PKK'lının ise teslim olduğunu duyurdu. Operasyonda bugün PKK'lılar ile çıkan çatışmada da 1 asker ağır yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada; Aliboğazı Bölgesinde bölücü terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlarda iki günde 8 teröristin öldürüldüğü, birinin yaralı olarak yakalandığı, 7 teröristin ise teslim olduğu bildirildi.
Öte yandan, operasyonda kaçmaya çalışan bir grup PKK'lı ile bugün öğle saatlerinde sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 1 asker ağır yaralandı. Yaralı asker, helikopterle çatışma alanından alınarak Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Aliboğazı bölgesinde başlayan geniş kapsamlı operasyonlar devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...
Özgür Özel'e saldırı! Ahmet Hakan yazdı: Alçakça, kalleşçe şerefsizce
"Demokrasiye atılan yumruk" Abdulkadir Selvi yazdı...