Tunceli'de polis memuru intihar etti

Tunceli'de Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'nde görev yapan polis memuru 31 yaşındaki Ali Türköz, beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.
Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'nde görev yapan ve eşi de kendisi gibi polis olan Ali Türköz, bugün özel otomobiliyle Uğur Mumcu Parkı'na giderek aracını Munzur Çayı kıyısına park etti.
Türköz, otomobilin içinde beylik tabancasıyla başına tek el ateş etti. Silah sesi üzerine olay yerine gidenler polisi yaralı görünce hemen ambulans çağırdı.
Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Türköz, ameliyata alınırken, durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Eşinin de Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olduğu belirtilen 9 aylık 1 çocuk babası Türköz'ün intihar etmeden önce otomobilinin içinde bir not bıraktığı ortaya çıktı.
Türköz'ün notta intiharının ailevi nedenlerden değil, maddi sorunlardan kaynaklandığı yönünde yazdığı öğrenildi.
Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Türköz, tedavi altına alındığı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor