hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turgut Altınok: Ankara'daki trafik problemini çözeceğiz

    Turgut Altınok: Ankaradaki trafik problemini çözeceğiz
    expand
    KAYNAK DHA

    Doğulu İş İnsanları ile bir araya gelen AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, "İncek’ten jandarmaya kadar trafikte gidiyorsunuz hiç yapmasa daha iyiydi. Şehirdeki trafik problemini çözeceğiz." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Doğulu İş İnsanları ile bir araya geldi. Etkinliğe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı.

    'BELEDİYE BAŞKANI ŞEHRİN GELECEĞİNE DAMGA VURUR'

    İş insanlarına hitaben yaptığı konuşmada belediye başkanlarının rolüne değinen Altınok, "Belediye başkanları şehrin ekonomisini, sanayisini, ticaretini geliştirir. Sanattır, spordur, kültürdür gençlerimizin ihtiyacı olan onları geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağımız birçok imkânları temin edebilir, yatırımlar sağlayabilir. Çünkü belediyeciliğin alanı çok gelişti ve genişledi. Yani belediye başkanları şehrin geleceğine damga vurur" diye konuştu.

    'TRAFİK PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ'

    Altınok, Büyükşehir Belediyesi işçilerinin 5 milyar 600 milyon lira olan prim borçlarının hala ödenmediğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

    "Ankara’da 5 milyar 600 milyonluk eser var mı? Yok. Turan Güneş’te bir alt geçit yaptılar, orada bir sürü insan kaza yaptı, hayatını kaybetti. Orada oturanlar sesten tozdan rahatsız oldular. 4 şeritli yolu 1,5 şeride düşürdüler. İncek’ten jandarmaya kadar trafikte gidiyorsunuz hiç yapmasa daha iyiydi. Şehirdeki trafik problemini çözeceğiz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow