Turist otel odasında ölü bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, tatile gelen Litvanyalı bir turist otel odasında ölü bulundu.
Olay, saat 15.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki üç yıldızlı bir otelin 401 nolu odasında meydana geldi. İddiaya göre, Litvanyalı Sandiz Birzulis (33), gündüz alkol almaya başladı.
Otel temizlik görevlileri iki gün boyunca kapıyı çalıp izin istemesine rağmen turist gelmelerini istemedi. Bugün öğleden sonra odaya çıkan temizlik görevlileri kapıyı çaldıklarına ses gelmeyince müdürlerini aradı.
Görevliler odaya girdiğinde, yatağında hareketsiz alde buldu. Otel görevleri polis ve 112 acil servisi aradı. Gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Sandiz Birzulis’in hayatını kaybettiğini tespit etti.
Polis ve adli tıp kurumu ekipleri yaptıkları ilk incelemede vücudunda darp ve yara izine rastlanılmadı. turistin alkol komasına girerek yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Litvanyalı genç adamın odasında çok sayıda içki şişesi bulundu.
Turistin cenazesi önce Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na ardından kesin ölüm raporu için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...