Türkiye-İran sınırında yoğunluk arttı: İşte Van Sınır Kapısı'nda son durum
İran, 13 Haziran'dan bu yana yoğun İsrail bombardımanı altında. Dün gece ABD de İran'ı doğrudan hedef aldı. Ülkedeki tedirginlik hali iyice büyüdü. Ülkelerinden ayrılan İranlılar ise Van sınır kapısından çıkarak Türkiye'ye ya da Türkiye üzerinden yurt dışına çıkıyor. CNN TÜRK'ten Arzu Çakır Morin, sınır kapısındaki yoğunluğu görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Burası İran-Türkiye sınırının kesiştiği Van.
İsrail'in 13 Haziran'da İran'ın nükleer tesislerini gerekçe göstererek başlattığı saldırılarda günler geride kaldı. Ancak savaş artık sadece İran ve İsrail arasında değil. Yeni bir cephe açıldı, ABD resmen ve fiilen İran'a saldırdı. İran halkı ise İsrail'in saldırılarına kıyasla çok daha tedirgin. Sınır kapısından Türkiye'ye geçiyorlar. Kimi Türkiye'de kalacak, kimi ise başka Avrupa ülkelerine geçiş yapacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CNN TÜRK Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin de Van sınırındaki yoğunluğu görüntüledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
310 kiloya ulaşan adamın dramı son buluyor! Hastaneden yürüyerek taburcu oldu
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
JSGA JANDARMA ÖĞRENCİ ALIMI: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Personel Alımı Ne Zaman? JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 323 Astsubay 225 Subay Öğrenci Alıyor! İşte JSGA Subay Alımı Başvuru Şartları
Akın akın geliyor: Gurbetçiler Kapıkule’de yoğunluk oluşturdu