hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye Şeker Fabrikaları 390 işçi alımı başvuru şartları neler, başvuru nasıl yapılır?

    Türkiye Şeker Fabrikaları 390 işçi alımı başvuru şartları neler, başvuru nasıl yapılır
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde istihdam edilmek üzere iş makinesi operatörü, tır şoförü, kimya teknisyeni, makine teknisyeni, elektrik teknisyeni, montaj kaynak işçisi ve CNC işçisi gibi birçok farklı alan toplamda 390 kişi işe alınacak. Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar ve diğer şeker fabrikalarında yapılacak olan alımlarda başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları 390 işçi alımı başvuru şartları neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkşeker Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Şirketimizdeki Şeker Fabrikaları, Ankara, Eskişehir, Turhal Makina Fabrikası, Afyon İmalat Birimi ve Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası (EMAF)’nda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere farklı eğitim düzeylerinde 390 Sürekli İşçi alımı yapılacaktır” denildi.

    BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK VE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

    Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecek. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesinden 22 Nisan 2024 tarihinden itibaren öğrenilebilecek. 22 Nisan’da başlayacak başvuruların ardından adaylar İŞKUR’a girerek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

    ŞEKER FABRİKALARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

    İşçi alımında her alan için farklı özel şartlar bulunuyor. Örnek olarak tır şoförü için en az ilkokul mezunu olma, En az 5 (beş) yıllık E Sınıfı Sürücü Belgesi sahip olmak ,en az 1 (bir) yıl yıl çalışma tecrübesi olduğunu Çalışma Belgesi ve Unvanlı SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek ve en fazla 40 yaşında olma şartı aranıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kimya teknisyeni içinse en az lise ve dengi mezunu olma, EML (Kimya Proses, Kimya Laboratuvar veya Gıda Teknolojisi) mezunu olma ve en fazla 35 yaşında olma gibi şartlar aranıyor.

    İLANDAKİ DİĞER ALIMLAR VE ŞARTLAR İÇİN TIKLAYINIZ…

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow