Uludağ'da arama çalışması sürüyor

Ailesiyle piknik için geldiği Uludağ'da kaybolan gencin bulunması amacıyla başlatılan çalışmalara ara verildi.
Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), Bursa Arama Kurtarma Derneği (BAKUT) ve AKUT Arama Kurtarma Derneği ile Yıldırım Belediyesi arama kurtarma ekipleri arazide kaybolan Hasan Can Altan (22) için arama çalışması yürüttü.
Yaklaşık 100 kişiden oluşan ekipler aradan 11 saat geçmesine rağmen genci bulamadı. Bunun üzerine çalışmalarına ara veren ekiplerin, gün ağarınca Hasan Can Altan'ı aramaya yeniden başlayacağı öğrenildi.
Uludağ'ın Kirazlıyayla bölgesine dün ailesiyle piknik yapmaya gelen Hasan Can Altan, tek başına ormanda gezerken yolunu kaybetmişti. Genç, ailesini arayarak cep telefonundan konum göndermelerini istemişti. Ailesi, yaklaşık bir saat sonra çocuklarının gönderdikleri konuma gelmemesi ve cep telefonuna da ulaşılamaması üzerine durumu yetkililere bildirmiş ve arama çalışması başlatılmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


15 AĞUSTOS SON DAKİKA DEPREM | Deprem mi oldu? AFAD, Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

AK PARTİ’YE KATILAN MİLLETVEKİLLERİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI KİMLER? 25. Yıl Programında Partiye Katılan İsimler…

Gizli bölmede saklanırken yakalandı! Yeni detaylar: Haberleşmede kuryeler kullanılmış

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Sağanak ve fırtına geliyor

Alevler binanın garajını sardı, kardeşini kucağına alıp dışarı kaçtı