Ünlü şarkıcı Skin, İstiklal Caddesi'ndeki patlamayı anlattı

Ünlü şarkıcı Skin, İstiklal Caddesindeki patlamayı anlattı
expand

İstiklal Caddesi'ndeki saldırı sırasında Taksim'de olan, ünlü İngiliz rock grubu Skunk Anansie'nin solisti Skin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla patlamayı anlattı.

Sosyal medyadan hayranlarına seslenen Skin, "Otelimizin dışında büyük bir bomba patladı. Sarsıldım ama iyiyim. İnsanlar öldü. Korkunç sahneler var" diye tweet attı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sahne adı "Skin" olan 48 yaşındaki Deborah Anne Dyer, Facebook hesabından da bir İstanbul fotoğrafını şu sözlerle paylaştı: "Otelimizin dışındaki korkunç patlamadan önce çekilen güzel bir İstanbul karesi. Birçok yaralı var, korkunç bir sahne, binamız kağıt gibi titredi. Bu kötü olaydan etkilenen masum insanların ve ailelerin üzüntülerini paylaşıyorum. Biz çok sarsıldık ama iyiyiz."

 

Ünlü şarkıcı Skin, İstiklal Caddesindeki patlamayı anlattı

 

Ünlü şarkıcı, "Bina kağıt gibi sallandı. Kalbim, bu musibet olaya yakalanan masum insanlar ve ailelerinin yanında" ifadesini kullandı.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow