Validebağ Korusu'ndaki beton kalıpları söktüler!

İstanbul Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun içerisine yapılması planlanan "İzci Çadırı"nın zeminine beton dökmek için hazırlanan kalıplar, dün akşam saatlerinde toplanan grup tarafından söküldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden örgütlenen "Validebağ Gönüllüleri" ve vatandaşlar, dün saat 22.30 sıralarında koruda toplanma kararı aldı.
Kısa süre içerisinde yaklaşık 200 kişi, Validebağ Korusu'na geldi. Grup üyeleri daha sonra da, ellerine geçirdikleri balyoz ve levyelerle çadırın kurulacağı alandaki beton kalıplarını yerlerinden söktü.
Validebağ Korusu'nda betonlaşmanın önüne geçmek istediklerini dile getiren kalabalık, söktükleri inşaat malzemelerini çadırın kurulacağı alana üst üste yığıp korudan ayrıldı.
Polis, olay sonrası çadır inşaatının bulunduğu yere gelerek incelemelerde bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?