Video Haber | İşe giderken köpek saldırısına uğradı… Karate hareketleriyle kurtuldu
Köpek saldırısı haberleri artınca korku da arttı. Ancak korkmak çare değil. Erzurum'da bir kişi, başıboş sokak köpeklerinin saldırısından bakın nasıl kurtuldu.
Başıboş sokak köpekleriyle karşı karşıya geldi. Ancak korkusuna yenik düşmedi. Köpek saldırısından karate hareketleriyle kurtuldu.

Görüntüler Erzurum'un Yakutiye ilçesinden. 4 çocuk babası Halim Doğru, sabah saatlerinde işe giderken sürü halinde gezen sokak köpekleriyle karşılaştı. Üzerine koşan köpeklerden geri geri giderek korunmaya çalışan Doğru, karate benzeri hareketler yapmaya başladı. Etrafını saran köpeklerden, bu şekilde yara almadan kurtulmayı başardı.
Doğru yaptığı açıklamada, “Malum durumda bugün köpek saldırısına maruz kaldık. 7 yıldır bizim çektiğimiz hep aynı şey geçen yılda köpek saldırısına şu bölgede maruz kaldık. Karate yaparak tabi kurtarabildim benim yerimde bir çocuk da olabilirdi, Allah saklasın ölebilirdi de kimse burada yoktu o saatlerde saat 8 sıraları” şeklinde konuştu.

Çevreden yetişen bir kişi de köpekleri uzaklaştırmaya çalıştı. Doğru'nun sokak köpekleri ile mücadelesi güvenlik kamerasına yansıdı.
“Buna acil konumda el atılmasını istiyoruz bazıları yasaya itiraz ediyor ama kendileri belli ki saldırıya uğramamış.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


İSTANBUL SU KESİNTİSİ 11-12 AĞUSTOS: İSKİ İstanbul Su Kesintisi Hangi İlçeleri Etkileyecek? İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek?

2026 SEFER AYI NE ZAMAN BİTİYOR? Sefer Ayından Sonra Hangi Ay Geliyor? Mevlid Kandili Ne Zaman? 2026 Dini Günler Takvimi

11 AĞUSTOS İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA: İzmir’de elektrikler ne zaman gelecek? GDZ elektrik kesintisi programı

Terörsüz Türkiye'nin rotası: İşte madde madde silahsızlanma süreci! MİT sahada olacak

Doğum gününü kutlamaya hazırlanıyordu! Anneanne ve torundan acı haber
