Yanında çalışan genç kıza silah zoruyla cinsel istismar

Samsun’da inşaat malzemeleri satan 37 yaşındaki Sezer Ç., yanında çalışan 17 yaşındaki M.S. adlı kızı silah tehdidiyle evinde alıkoyup, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
İlkadım İlçesi’nde 9 gün önce çalıştığı inşaat malzemeleri satan işyerine gitmek için evden çıkan M.S., akşam dönmedi. Babasının kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız için polis arama çalışması başlattı. Yapılan araştırmada M.S’nin, patronu Sezer Ç.’nin evinde olduğu belirlendi. Polis, 2 gün önce eve baskın düzenleyerek M.S.’yi buldu, Sezer Ç. de gözaltına aldı. Ailesine teslim edilen M.S,. patronunun evinde kendi rızasıyla bir geceliğine kaldığını, aralarında bir şey olmadığını söyleyip şikayetçi olmadı. Şüpheli de serbest bırakıldı.
Dün ailesiyle birlikte tekrar polise giden M.S., ifadesini değiştirerek patronunun kendisini silah tehdidiyle alıkoyduğunu ve cinsel istismarda bulunduğunu söyleyip şikayetçi oldu. Suçlamaları kabul etmeyen ve M.S.’nin kendi rızasıyla bir gece evinde kaldığını söyleyen Sezer Ç., ’alıkoymak’ ve ’cinsel istismar’ suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama