hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yarın Doktorlar, sağlık ocakları, hastaneler açık mı kapalı mı? Pazartesi aile hekimleri çalışma saatleri, kaçtan kaça kadar açık? Hastaneler 9 gün tatil mi?

    Yarın Doktorlar, sağlık ocakları, hastaneler açık mı kapalı mı Pazartesi aile hekimleri çalışma saatleri, kaçtan kaça kadar açık Hastaneler 9 gün tatil mi
    expand

    Doktorlar, sağlık ocakları, hastanelerin çalışma saatleri merak ediliyor. 8 Nisan Pazartesi Doktorlar, sağlık ocakları, hastaneler açık mı? sorusu gündemde... 8 Nisan 2024 Pazartesi günü doktorlar, sağlık ocakları, hastanelerin saat kaçla kaç arası çalıştığı da sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla bayram tatili 9 gün olmuştu. Peki ama 9 günlük tatilde Doktorlar, sağlık ocakları, hastaneler açık mı kapalı mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doktorlar, sağlık ocakları, hastaneler bugün ve yarın yarım gün mü, kapalı mı, kaç saat çalışıyor? soruları gündemde... Ramazan bayramı tatiliyle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik. Genel olarak özel sektörümüzün de böyle]yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz. Ramazan Bayramı'nızı şimdiden tebrik ediyor ve bir buçuk günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum. Hepinizi bir kez daha sevgiyle saygıyla selamlıyorum” demişti. Birçok kişi Doktorlar, sağlık ocakları, hastanelerin çalışma saatini sorguluyor. 

     

    Doktorlar, sağlık ocakları, hastaneler yarın açık mı, pazartesi kapalı mı? 

     

    Ramazan Bayramı arefesi bu yıl Salı gününe denk gelirken Bayram günleri ise 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe, 12 Nisan Cuma gününe denk geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla bayram tatili 9 gün olmuştu. Bu gelişmeler doğrultusunda 8 Nisan'da Doktorlar, sağlık ocakları, hastaneler açık mı, kapalı mı? soruları akıllara geldi. Bayram tatili kamu çalışanlarına 9 gün oldu.

    Resmi tatillerde sağlık ocakları kapalı olacak. Aile hekimleri bu süre zarfında hizmet vermeyecek.

     

    9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte sağlık kuruluşlarında belirli alanlarda işlem gerçekleştirilebilecek. Bayram tatili süresince hastanelerin, aile hekimlerinin ve sağlık ocaklarının sadece acil bölümleri hizmet verecek, diğer bölümler ise kapalı olacaklar.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow