Yaşlı çiftin cinayetinde oğulları tutuklandı

Yaşlı çiftin cinayetinde oğulları tutuklandı
expand
KAYNAKAA

İzmir'de 63 yaşındaki Elif ve 65 yaşındaki Rıfat Dayan çiftinin evlerinde başlarına sert bir cisimlere vurularak öldürülmesiyle ilgili oğulları Şahin Dayan tutuklandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kınık ilçesindeki Cumalı Mahallesi'nde annesi Elif (63) ve babası Rıfat Dayan'ı (65) öldürdüğü şüphesiyle gözaltına alınan Şahin Dayan'ın (28) jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

8 gündür konuşmadı, tek kişilik hücrede tutuluyor

Zanlının, para meselesi nedeniyle tartıştığı anne ve babasını uyudukları sırada başlarına sopayla vurarak öldürdüğünü, cesetleri traktörle başka yere taşımayı planlarken yengesinin cep telefonundan arayınca vazgeçtiğini söylediği öğrenildi.

Kınık ilçesi Cumalı Mahallesi'nde Elif ve Rıfat Dayan çifti dün evlerinde başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş bulunmuştu. Oğulları Şahin Dayan'ın ilk ifadesinde, kahveden evlerine döndüğünde anne ile babasını hareketsiz gördüğünü ve durumu muhtar Tuncay Ergün'e bildirdiğini belirtmişti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow