Yaşlı kadının bileziği anonsla bulundu

Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlar tarafından bulunan 2 bin lira değerindeki altın bileziği sahibine teslim etti.
Fevzi Çakmak Mahallesi Emirgan Parkı’nda vatandaşlar tarafından bulunan ziynet eşyaları, Kocasinan Belediyesi zabıta ekiplerine teslim edildi. Ekipler, sıkça ziynet eşyası bulunduğu, kaybedenlerin Zabıta Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği yönünde anonslar yaptılar.
Üç gün süren arama çalışmaları sonunda bir kadın, 2 bin lira değerinde olan ve ’Adana Burması’ olarak bilinen bir bileziği teslim almak için Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvurdu. Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu, bileziği sahibine teslim etti ve ”Ziynet eşyası, Fevzi Çakmak Mahallesi Emirgan Parkı’nda vatandaşlar tarafından bulunup Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmiş. Bizlere tutanak karşılığında teslim edilen ziynet eşyasının sahibini 3 gündür devam eden anonslar sonunda bulduk. Biz insanlık vazifemizi yaptık” diye konuştu.
Kaybettiği bileziğini kavuşan kadın ise, ”Bileziğimi kaybetmiştim, duyarlı vatandaşlar tarafından emniyete teslim edilmiş. Sonrasında ise Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün anonslarını duyup geldim ve bileziğimi teslim aldım. Emeği geçen ve duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı