Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri hayatını kaybetti

Yeni Şafak gazetesi çalışanı Mustafa Cambaz'ın, Çengelköy'de askerlerin açtığı ateş sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehidimiz Mustafa Cambaz'ın son mesajı" diye, Cambaz'ın "Başkomutan Erdoğan'ın isteği ve emriyle sokağa çıkıyoruz" tweetini de paylaştı.
Türkiye'nin camilerini de fotoğraflayan usta fotoğrafçı Cambaz'ın darbe girişimini protesto için dışarı çıktığı ve Çengelköy'de askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Edirne’de ‘Lavanta Tarla Günleri’ başladı
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama