Yol verme kavgasında otobüsü taşladılar

Adana'nın Kozan ilçesinde 2 kişi, yol verme tartışması nedeniyle otomobille önünü kestikleri belediye otobüsüne taşlarla saldırdı. Saldırıda otobüs şoförü ile bir yolcu cam kırıkları nedeniyle, otobüsten inen bir polis memuru da şüphelilerin otomobille ayağının üzerinden geçmesiyle yaralandı. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, dün gece saatlerinde ilçeye bağlı Bağtepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 2 kişi, yolda seyir halinde olan belediye otobüs şoförüyle yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Bunun üzerine otomobilini, otobüsün önüne kıran sürücü ve yanındaki kişi otobüs şoförüyle tartışmaya devam etti. Bu kişiler, yerden aldıkları taşlarla otobüse saldırdı. Taşların isabet ettiği camların kırılması üzerine otobüs şoförü ve saldırıya tepki gösteren bir kişi yaralandı. Bu sırada otobüste yolculuk yapan bir polis memuru da şüphelilerin araçla ayağının üzerinden geçmesiyle yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. Jandarma ise saldırıyı yapan şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmaları için çalışma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...