Youtube'un erişime açılmasına karar verildi

Yotube için bir kez daha ''erişim engeli kalksın'' kararı çıktı. Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi ''Youtube.com'' adresinin erişime açılmasına karar verdi.
CNN TÜRK muhabiri Gülşen Coşkun'un edindiği bilgiye göre Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi ve Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi'nden erişim engeli ile ilgili önce kalkması sonra da devamı yönünde art arda kararlar gelmişti.
Bugün yine benzer bir süreç yaşandı. Ve Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi, 4 Nisan günü Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi'nin "Youtube'a erişim engeli kalmalı" kararı "yok hükmünde" dedi; 'Asliye Ceza da Youtube. com''a erişim engeli açılmalı" kararı verdi.
Youtube ise avukatı Gönenç Gürkaynak aracılığıyla hem 4 Nisan günü hem de bugün erişim engeli ile ilgili alınan kararlara itiraz etmişti. Şimdi gözler yeniden TİB'de, karar ile ilgili atacağı adımda.
TİB, Youtube'u 27 Mart günü Dışişleri Başkanlığı'ndaki Suriye toplantısına ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının yayınlanması üzerine kapatmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Plastik fabrikasında yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı
BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2025: Resimli, Duygusal, Anlamlı, Şiirli Babaya, Eşe, Dedeye Göndermelik Babalar Günü Mesajları! Babalar Gününüz Kutlu Olsun!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
LGS heyecanı: Milyonlarca genç ter döktü | Sorular ve cevapları yayımlandı
Aksaray'da sıcak hava balonu faciası: Ölü ve yaralılar var