YSK, AK Parti'nin ek itirazını da reddetti

YSK, AK Parti'nin KHK'lıların oy kullanmasıyla ilgili ikinci ek itirazını da reddetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AK Parti, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen seçmenlerin oy kullanmamasına ilişkin ikinci kez YSK’ya itirazda bulundu. Başvuruyu değerlendiren YSK, AK Parti’nin ikinci başvurusunu da reddetti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı