YSK'dan Erdoğan'ın diplomasıyla ilgili karar

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasının incelenmesi için yapılan başvuruyu reddetti.
Yüksek Seçim Kurulu, eski hakim Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasının incelenmesi için yaptığı başvuruyu reddetti.
Erdoğan, rektöre çağrı yapmıştı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'tartışmalı' diplomasının yeniden gündeme gelmesine ilişkin 'sınıf arkadaşı' olan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat'a seslenmiş "Arşivden çıkart şu diplomayı" demişti.
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na saldırıyla ilgili ilk yorum
Marmara Üniversitesi'nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Erdoğan, okuldan nasıl mezun olduğunu anlatmıştı: "1981 yılında mezun olduk. 1982 yılında okulumuz Marmara Üniversitesi oldu. Tabii, rektörümüz bizim sınıf arkadaşımızdı. Ben de böyle bir köklü üniversite olan Marmara Üniversitesi'nin mezunu durumundayım. Bugünlerde diploması var mı yok mu diye tartışma başlattılar. Arşivden çıkart şunları yayınlayacak mısın ne yapacaksınız yapın da zaten benim söylediklerime inanmıyorlar belki rektör açıklarsa inanırlar. Okulumuz zaten gereken açıklamayı yaptı."
Üniversite öğrencisi otel odasında ölü bulundu
Marmara Üniversitesi, iddiaları 'haksız' ve 'mesnetsiz' diye nitelerken, Erdoğan'ın üniversitenin işletme bölümünden mezun olduğunu duyurmuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında