Yunan şarkıcıdan İzmir'de skandal çıkış
Yunan asıllı alman şarkıcı Despina Vandi, Çeşme'de sahneye çıkmaktan son anda vazgeçti. Şarkıcının 'Atatürk' posteri ve Türk bayrağının indirilmesini istediği iddia edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserde Yunan asıllı şarkıcı Despina Vandi'nin sahnenin arkasında asılı olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının kaldırılmasını istediği öne sürüldü. Türk Eğitim Vakfı'nın çocuklar yararına düzenlediği yardım konserindeki küstah talep reddedilince, şarkıcının sahne almaktan vazgeçtiği belirtildi.
Program iptal edilirken; geceye katılan binlerce kişi İzmir Marşı, 10'uncu Yıl Marşı ve Parla marşını seslendirerek şarkıcıyı protesto etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu kadarına da pes: Haliç’te dehşet anlarını çekirdek çitleyerek seyrettiler
14 SAAT SULAR KESİK! 11 HAZİRAN İSKİ SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
Genç kızların öfkesi kanlı bitti: 35 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldürdüler
360 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler?
'Çilek Dolunayı' İstanbul'da!