Zamanla yarıştılar: Komşuları sayesinde kurtuldu!

Zamanla yarıştılar: Komşuları sayesinde kurtuldu
expand
KAYNAK DHA

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 3 kişi evlerindeki doğal gaz tesisatındaki kaçak nedeniyle etkilendi. Aile, eve gelen komşularının haber vermesiyle hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Olay öğle saatlerinde, Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Doğal gaz tesisatındaki kaçak sızıntı nedeniyle evde bulunan Nizamettin Güneş (46), eşi Kübra Güneş (45) ve çocukları Doğan Güneş (21) etkilendi.

Zamanla yarıştılar: Komşuları sayesinde kurtuldu

Bu sırada komşuları kapıyı çaldı. Kapıya kadar giden Kübra Güneş, komşusundan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Zehirlendikleri belirlenen 3 kişi özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yeri inceleme ekibi, evde inceleme yaparken, soruşturma başlatıldı. 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow