Zimmetine para geçiren kadın banka müdürüne 6 yıl 3 ay hapis

Çalıştığı bankada zimmetine para geçirdiği suçlamasıyla yargılanan kadın banka müdürü, hakimin son sözünü sormasına, "Söyleyecek bir şeyim yok" dedi, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun’da çalıştığı bankada zimmetine para geçirdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan bankanın kadın müdürü "nitelikli zimmet" suçundan 6 yıl 3 ay hapis, 8 bin 320 lira da adli para cezasına çarptırıldı.
Zimmet kaldırılıyor, kredi almak kolaylaşacak
Samsun’un İlkadım ilçesinde çalıştığı bir bankada müdür olarak görev yaptığı sırada müşterilerin paralarını kendi hesabına geçirdiği iddiasıyla hakkında dava açılan Fatma S.’nin yargılanması sona erdi.
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen ve uzun yıllar sürdüğü öğrenilen davanın son duruşmasına Fatma S., başka bir ilde bulunduğu için SEGBİS sistemi ile katıldı.
Fatma S., hakimin son sözünü sorması üzerine, "Söyleyecek bir şeyim yok" dedi.
Mahkeme heyeti Fatma S.’yi "nitelikli zimmet" suçundan 6 yıl 3 ay hapis, 8 bin 320 lira da adli para cezasına çarptırdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?