Zirve Yayınevi sanığı Yıldırım KPSS'ye girdi

Zirve Yayınevi davasında yargılanan ve bir süre önce tahliye edilen Abuzer Yıldırım, memur olmak için Kamu Personel Seçme Sınavı'na girdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hakkında elektronik kelepçe ile ev hapsi kararı uygulanan Yıldırım, denetimli serbestlik şube müdürlüğü görevlileri eşliğinde İnönü Üniversitesi'ndeki merkezde sınava girdi.
Polis aracıyla sınav yerine getirilen Yıldırım'ın güneş gözlüğü ve şapka taktığı görüldü.
Cezaevindeyken Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitiren Yıldırım'ın KPSS için avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurduğu ve sınava girme izni aldığı ifade edildi.
Abuzer Yıldırım, Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde 3 kişinin öldürülmesi olayında cinayetlerin 5 failinden biri olduğu iddiasıyla yargılandı.
Hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası istenen Yıldırım bir süre önce şartlı tahliye edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Canlı yayında itiraf: Cinayette sır perdesi aralandı
Sivas'ta sır ölüm! 69 yaşındaki kadının cesedi Kızılırmak’ta bulundu
Sakarya'da feci kaza! TIR'lar alev aldı: Can kaybı var