Zonguldak'ta iç çamaşırlı ve rujlu taciz

Zonguldak'ta, evlerine girdiği iki kadının iç çamaşırlarını alıp duvarlara rujla cep telefonu numarasını, 'Beni ara' notuyla yazan 22 yaşındaki Gökhan K., polis tarafından yakalandı. Şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Evli Ş.E., işten eve geldiğinde yatak odasındaki çekmecede kendisi ve 15 yaşındaki kızına ait iç çamaşırlarının olmadığını fark etti. Mutfak penceresinden evine girildiğini anlayan Ş.E, polise ihbarda bulundu. Aynı mahallede eşinden boşandıktan sonra 6 yaşındaki oğluyla birlikte yaşayan B.Ç. de polisi arayarak yatak odasında başkasına ait kadın çamaşırları olduğunu, duvara da rujla küfürlü cümlelerin yanında cep telefonu numarası ve 'Beni ara' yazıldığını söyledi. Yapılan incelemede çamaşırların, Ş.E. ve kızına ait olduğu belirlendi. Polis, B.Ç.'nin evinde bulunan market poşetinden yola çıkıp söz konusu marketin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerde bir erkeğin marketten ruj aldığı belirlendi.
Görüntülerden eşkali ve kimliği belirlenen Gökhan K., polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları kabul eden ve pişman olduğunu söyleyen Gökhan K., sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece 'cinsel taciz' suçlamasıyla tutuklandı.
Milli piyango sonuçlarını buradan öğrenin
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!