hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nebi Hatipoğlu'nun vaatleri, KAAN'ın gökyüzüyle buluşması, Esenyurt-Güngören'de son durum ve Bayrakçı'nın İstanbul, Hatay ve Sivas analizi Tarafsız Bölge'de konuşuldu

    AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, projelerini CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'de anlattı. Eskişehir'de 25 yılda sadece 24 konutun dönüştürüldüğünü söyleyen Hatipoğlu, "150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz" dedi. Milli Muharip Uçak 'Kaan' ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirerek gökyüzüyle buluştu. Türkiye, Kaan ile 5'inci nesil savaş uçağına sahip ülkeler arasında yerini aldı. 31 Mart seçimlerine 38 gün kaldı. İBB'de DEM-Y.Refah-İnce etkisi ne olur? Hakan Bayrakçı'dan İstanbul analizi... Esenyurt ve Güngören'de ne oluyor? İstanbul'un o iki ilçesinde CHP-DEM ittifakı mı var? Hakan Bayrakçı'nın İstanbul anketi... Hakan Bayrakçı'dan Hatay ve Sivas analizi... Ahmet Hakan Tarafsız Bölge'de sordu; ilk bölümde AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ikinci bölüm emekli Jandarma Kurmay Albay Dr. Eray Güçlüer, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Gazeteciler Abdulkadir Selvi, Zafer Şahin ve İsmail Dükel yanıtladı.

    Bölüm Videoları

    Sunucu Hakkında

    Ahmet Hakan

    Ahmet Hakan

    Ahmet Hakan, 1967 yılında Yozgat’ta doğdu. Lisedeyken, Mavera Dergisi’ne abone oldu. Kitaplara, özellikle edebiyata çok meraklıydı. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde bir süre okudu. Sonra, İstanbul'a geldi bir süre de burada okudu. Üniversitedeyken hikayeler yazdı. Bu hikayelerden bir kaçı Yedi İklim Dergisi’nde yayınlandı.