2 kitap için 65 milyon dolar alacaklar

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama Beyaz Saray günlerini kalem alıyor. Çift, Beyaz Saray'ın bilinmeyenlerini anlatacakları 2 kitap için 65 milyon dolar alacak, kazandıklarını hayır kurumlarına bağışlayacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve Michelle Obama yeni çıkacak kitapları için Penguin Random House ile anlaştı. İkisi de ayrı ayrı yazacak kitabını, yani anlaşma 2 kitap için.

Beyaz Saray'da geçen günlerini anlattıkları kitapları için çifte 65 milyon dolar ödenecek, Obama çifti kitaptan kazandıklarını hayır kurumlarına bağışlayacak, öncelikle de kendi isimlerini taşıyan Obama Foundation'a.

Bu Obama çiftinin ilk kitapları değil. ABD Başkanı Obama siyasi kariyeri boyunca 3 kitap daha yazmıştı, Michelle Obama da organik tarımı anlatan bir kitaba imza atmıştı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow