34 milyon kişi sel tehdidi altında
ABD'nin Kaliforniya eyaletini sel ve fırtına vurdu. Ölü sayısının 17'ye yükseldiği eyaletin birçok noktası afet bölgesi ilan edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Can kayıpları, tahliye emirleri, enerji kesintileri. Kaliforniya fırtına ve sel kabusu yaşıyor.
Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde fırtına ve sağanak hayatı felç etti. Yetkililer ölümlere çoğunlukla hava şartları nedeniyle yollardaki kazaların, ağaç devrilmelerinin ve selin neden olduğunu ifade etti. Eyalet genelinde 34 milyon kişinin, "Sel tehlikesi altında bulunduğu" açıklandı.
Eyalet genelinde binlerce kişi sel tehdidi dolayısıyla tahliye edildi. CNN Internatıonal Muhabiri Camıla Bernal da eyaletteki son durumu CNN TÜRK yayınında anlattı.
"Bu kadar kısa sürede böyle bir sağanak görülmedi. Her yeri su basıyor." Eyalette hafta sonundan bu yana süren sağanağın devam edeceği tahmin ediliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Yeni Papa Türkiye'ye geliyor! Papa 14. Leo, İznik seyahati için hazırlıkta
"Macron trende uyuşturucu kullandı" iddiası Avrupa'yı karıştırmıştı: Fransa'dan "peçeteli" yalanlama geldi!
ABD ve Çin anlaştı, 90 günlük karar duyuruldu: Karşılıklı tarife indirimi geldi!
Dış basın FLAŞ koduyla duyurdu: PKK kendini feshettiğini duyurdu! "Erdoğan için büyük bir zafer"