4 aylık bebek İsrail kurbanı!
Gazze'nin güneyindeki Refah kentinin sokakları, bir gece yarısı düzenlenen saldırıyla yine enkaz yığınına dönüştü. Saldırıda tek kızını ailesi ile beraber kaybettiğini söyleyen bir Gazzeli, 4 aylık torununun naaşını acı içinde toprağa verdi.
MUHAMMED, DEDESİNİN KOLLARINDA DEFNEDİLDİ
Gazze sokaklarında acılar dinmiyor. Saldırıların uyurken yakaladığı bir Gazzeli ailenin tüm üyeleri, binalarının çökmesi sonucu hayatını kaybetti. Ailenin en küçük üyesi olan 4 aylık Muhammed'in küçücük bedeni, acı içindeki dedesinin kollarında defnedildi.
"Sekiz şehit var. Gece saat 12''de vuruldular, 1:30'da öldüler. Kızım, kocası, 4 aylık torunum... Tek torunumdu."
GAZZELİLER EN SEVDİKLERİNİ KAYBEDİYOR
İsrail saldırıları Gazzelli sivilleri hedef almaya, onları uykuda yakalamaya devam ediyor. Bölgedeki binaların yıkılması ile Gazzeliler hayatını kaybediyor, ağır yaralanıyor. Çok sayıda gazzeli binaların enkazında kalıyor, yakınları onlara ulaşmak için molozları kazmaya çalışıyor.
"Saat 12'de teyzemin evinin yanındaki eve saldırı düzenlendi. Enkazın altında şehitler vardı. Oğlu dört aylıktı. Kocası ise yaklaşık 27 yaşındaydı. İlk çocukları henüz sadece dört aylıktı."
En sevdiklerinin naaşlarına ulaşabilen Gazzeliler ise onları gözyaşları içinde bu dünyadan uğurluyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"İran’da rejim değişikliği" söylemleri... İddia: Trump ikna olmadı ama 'ani hamle' seçeneği masada
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"