ABD Başkanı Biden yine düştü
ABD Başkanı Joe Biden bir kez daha düştü. Amerikan Hava Kuvvetleri Akademisi Mezuniyet Töreni’ndeki konuşması sonrası düşen Biden, korumalarının yardımıyla ayağa kalktı.
Mezun olan öğrenciye diplomasını verdi, kürsüden ayrılırken yere kapaklandı. Korumalarının yardımıyla ayağa kalktı.
ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde Amerikan Hava Kuvvetleri Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Törende bir öğrenciye diplomasını verdikten sonra koltuğuna oturmak üzere döndü. O sırada sahnede ayağı kaydı, dizlerinin üzerine düştü.
Biden, korumaları ve sahnedeki hava kuvvetleri subayının yardımıyla ayağa kalktı. Ayağa kalktıktan sonra yerde duran bir şeye işaret etti. Ayağının oraya takıldığını ima ettiği görüldü.
Beyaz Saray İletişim Koordinatörü, olay sonrası Twitter'dan açıklama yaptı. Biden'ın iyi olduğunu ve el sıkıştığı sırada sahnede bir kum torbası olduğunu belirtti.
Bu, 80 yaşındaki Biden'ın ilk düşüşü değil. Amerikan Başkanı daha önce uçağa binerken ve bisiklet sürerken düşmüştü.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…
HABER... İşte yeni Papa! Tarihte bir ilk yaşandı
Dünyanın en mutlu şehirleri belli oldu! İlk 3'te iki Avrupa, bir Asya kenti...
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!