ABD Başkanı Biden yine düştü

ABD Başkanı Biden yine düştü

{ title }

SONRAKİ VİDEO

ABD Başkanı Joe Biden bir kez daha düştü. Amerikan Hava Kuvvetleri Akademisi Mezuniyet Töreni’ndeki konuşması sonrası düşen Biden, korumalarının yardımıyla ayağa kalktı.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

Mezun olan öğrenciye diplomasını verdi, kürsüden ayrılırken yere kapaklandı. Korumalarının yardımıyla ayağa kalktı.

ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde Amerikan Hava Kuvvetleri Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Törende bir öğrenciye diplomasını verdikten sonra koltuğuna oturmak üzere döndü. O sırada sahnede ayağı kaydı, dizlerinin üzerine düştü.

Biden, korumaları ve sahnedeki hava kuvvetleri subayının yardımıyla ayağa kalktı. Ayağa kalktıktan sonra yerde duran bir şeye işaret etti. Ayağının oraya takıldığını ima ettiği görüldü.

Beyaz Saray İletişim Koordinatörü, olay sonrası Twitter'dan açıklama yaptı. Biden'ın iyi olduğunu ve el sıkıştığı sırada sahnede bir kum torbası olduğunu belirtti.

Bu, 80 yaşındaki Biden'ın ilk düşüşü değil. Amerikan Başkanı daha önce uçağa binerken ve bisiklet sürerken düşmüştü.

Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber