ABD Başkanı Trump kez de Google'ı hedef aldı
Attığı her tweet olay olan ABD Başkanı Trump, bu kez de Google'ı hedef aldı. Trump, Google'ın gerçek medyayı göstermediğini ve hile yaptığını iddia etti.
ABD Başkanı Trump yine gündemden düşmüyor. Trump'ın hedefinde bu sefer dünyanın ve ülkesinin en büyük şirketlerinden Google vardı.
İşte en fazla radyasyon yayan akıllı telefonlar
Trump, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Trump haberleri arandığında yalan haberler (fake news) çıkıyor. Cumhuriyetçi/ Muhafazakar medya engelleniyor, yüzde 96 oranında ulusal-sol medyanın haberleri veriliyor. Google muhafazakarların sesini bastırıp, bilgi ve haberleri resmen gizliyor. Bu çok ciddi bir durum ve bu konuya değinilecek" dedi.
Trump'ın tweetleri üzerinde Google'dan açıklama geldi. Google "Kullanıcılarımız Google Arama çubuğunda bir şey aradığında, amacımız saniyeler içinde konuyla en ilgili yanıtları aldıklarından emin olmaktır. Arama, herhangi bir siyasi gündem oluşturmak için kullanılmıyor ve sonuçlarımızı da herhangi bir siyasi ideolojiye yöneltmiyoruz" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Tesla yeni CEO peşinde' iddiası: Elon Musk'tan yanıt geldi!
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi
İsrail yanıyor! "Ülke tarihinin en büyük yangını"