Akar:2 arkadaşımızın emekliliğini onayladık
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yaş kararları sonrası emekliliğini isteyen komutanlara ilişkin soruları yanıtladı. Akar, "2 arkadaşımız emekliliğini istedi, onayladık. Bu doğal bir durum" diye konuştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bazı komutanların yüksek askeri şurada karara bağlanan atamalar sonrası emekliliğini istediği iddiaları, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da gündemindeydi. Bakan Akar, emekliliğini isteyen bazı komutanlar için "Bu doğal bir süreç" ifadesini kullandı, "İki arkadaşımız dilekçesini verdi, onayladık" dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar emekliye ayrılma talebiyle dilekçesini veren ve emekliliği kabul edilen komutanlara hizmetleri için teşekkür etti. "Bu hizmetlerin bir adım ileriye gitmesi için görevi teslim alan arkadaşların da çalışacağına eminim," diyen milli savunma bakanı "TSK bir bütündür, TSK da görev asla durmaz," diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!
Bir dönemin sonu: Warren Buffett “zamanı geldi” diyerek duyurdu: Yerine gelecek olan isim kim?
Putin'in İktidarda 25. Yılı: Belgesel İçin Kremlin'in Kapıları Açıldı! 'Halefinin Kim Olacağı' Sorusunu Cevapladı…
Tehdit mi, temenni mi? Putin: Umarım nükleer silaha gerek kalmaz