Batı Şeria'da da hastane kuşatması
İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da da hastane kuşattı. Cenin kentindeki İbni Sina Hastanesi'nden sağlık çalışanları elleri havada dışarı çıkarıldı. Kentteki saldırılarda 3 kişi öldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail ordusu, Gazze'deki hastanelerin yanı sıra Batı Şeria'daki hastaneleri de hedef alıyor. Bu kez bölgenin kuzeyindeki Cenin kentinde İbni Sina Hastanesi'ni kuşatan İsrail güçleri, sağlık çalışanlarına "teslim ol" emri verdi. Sağlık çalışanları elleri havada hastaneden çıktı.
Yalnız hastane değil, Cenin kentindeki mülteci kampına da saldırı düzenlendi. Cenin'de SİHA ile düzenlenen hava saldırısında öldürülen ve yaralanan Filistinliler oldu. Sekiz saate yakın süren baskında, İbni Sina Hastanesi de kuşatma altına alındı.
İsrail ordusu, saldırıda onlarca askeri araç, buldozer, helikopter ve SİHA kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!
Bir dönemin sonu: Warren Buffett “zamanı geldi” diyerek duyurdu: Yerine gelecek olan isim kim?
Putin'in İktidarda 25. Yılı: Belgesel İçin Kremlin'in Kapıları Açıldı! 'Halefinin Kim Olacağı' Sorusunu Cevapladı…
Tehdit mi, temenni mi? Putin: Umarım nükleer silaha gerek kalmaz