Biden yalanlanan iddiayı tekrarladı!
Amerikan Başkanı Joe Biden hastanelere saldıran İsrail’i savundu, Hamas’ın hastaneleri kullanarak savaş suçu işlediğini söyledi. Biden, bugüne kadar doğrulanmayan bir bilgi olan Hamas’ın İsrailli bebeklerin başlarını kestiği iddiasını yineledi.
Amerikan Başkanı Joe Biden şu ifadeleri kullandı;
“Hamas'ın karargâhını, ordusunu hastane altına saklayarak ilk savaş suçlarının işlediği bir durum var ve bu bir gerçek. Olan da bu. İsrail çok sayıda askerle içeri girmedi, baskın yapmadı. Her şeyi aceleye getirmediler. İçeri girdiler ve silah taşıyan askerleriyle birlikte içeri girdiler. Onlara söylendi... Söylendi, kesin konuşayım. Onların inanılmaz derecede dikkatli olmalarının gerekliliğini tartıştık.
Oldukça fazla sayıda Hamas teröristinin olduğunu bildiğiniz bir durum var. Hamas daha önce olduğu gibi İsrail’e yeniden saldırmayı, bebeklerin kafalarını kesip, kadınları ve çocukları diri diri yakmayı planladıklarını kamuoyuna açıkladı. Dolayısıyla durup hiçbir şey yapmamaları fikri gerçekçi değil. Bu halı bombalaması değil. Bu farklı bir şey. Bu tünellerden geçiyorlar. Hastaneye gidiyorlar" sözlerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi
İsrail yanıyor! "Ülke tarihinin en büyük yangını"
Almanya’da ‘casus’ şoku! Hedefte Alman savunma şirketi mi vardı?