Bolivya'da katliam gibi kaza: 37 ölü 39 yaralı

KAYNAKCNN TÜRK

Güney Amerika ülkesi Bolivya'da katliam gibi bir kaza yaşandı. İki yolcu otobüsünün karıştığı kazada, 37 kişi hayatını kaybetti, 39'u da yaralandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Önce iki otobüs çarpıştı. Ardından biri çukura girdi. Otobüs adeta paramparça oldu. Görüntülerin adresi Güney Amerika ülkesi Bolivya.

İki otobüsün karşı karşıya geldiği yer ülkenin turistik bölgesi Potosi’ydi. Otobüsler karnaval yolcularını taşıyordu. Burada, dünyanın en büyük tuz düzlüğü olan Salar De Uyuni'ye açılan kapı olan Uyuni'de bulunuyor. Yıl içinde milyonlarca turist buraya gidiyor.

Bolivyada katliam gibi kaza: 37 ölü 39 yaralı

Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. Ülkenin Potosi bölgesindeki Uyuni ve Colchani kasabasını birbirine bağlayan yolda bir otobüs yoldan çıkarak, karşı şeride geçti.

Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bolivya'nın dağlık, bakımsız ve az denetlenen yolları, her yıl ortalama bin 400 ölümlü kazaya neden oluyor. Dünyanın en ölümcül yollarından biri olarak nitelendiriliyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow