Boynuzlu eylemci Trump aleyhine ifade vermek istiyor
Amerikan Kongresi basıldığında en çok konuşulan kişilerden biri , Viking görünümlü Trump taraftarıydı. Baskın sonrası gözaltına alınan o isim, Trump'ın gözaltına alınanlar için af çıkarmamasına tepki gösterdi. Eski başkanın aleyhinde ifade vermek istediğini söyledi.
ABD'yi sarsan kongre baskını sonrası kamu düzenini bozma ve mülke zarar verme suçlamasıyla gözaltına alınan Qanon üyesi Angeli, Trump gözaltına alınanlar için af çıkarmamasına tepki gösterdi, ihanete uğradıklarını savundu.
Teksaslı bir emlakçı olan ve işgal günü Washington'a özel uçağıyla giden Angeli, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada baskına korkunç derecede sevdiği Trump'ın çağrısıyla katıldığını belirtmiş, "Bizden yapmamızı istediği şeyi yaptım. Tüm vatanseverlerin orada olmasını o istedi" dedi.
ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump'ın azil davası, 8 Şubat'ta başlayacak. Trump Senato'da görülecek davada, 5 kişinin yaşamını yitirdiği baskından önceki konuşmasıyla destekçilerini isyana teşvik suçlamasıyla yargılanacak.
Dava sonunda yapılacak oylamada Trump'ın suçlu bulunması için 100 üyeli senatoda üçte iki çoğunluk gerekiyor. Oylamada böyle bir sonucun çıkması şu ani içn çok zor görünüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..
En uzunu 1006 gün sürdü, kardinaller kapandı: Papalık seçimiyle ilgili 10 şaşırtıcı gerçek!