Danimarka'da geceyi aydınlatan koşu! ''Kopenhag'a ışık geldi''
Danimarka’nın başkenti Kopenhag, kışın karanlığını ışık festivaliyle aydınlattı. Şehirde düzenlenen özel gece koşusunda binlerce kişi, ışıklarla donanarak 7 kilometrelik parkuru tamamladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, sanat ve sporu bir araya getirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gece karanlığını üstlerine giydikleri ışıklarla aydınlattılar... Havadan görüntülenen koşu, geceyi gündüze çevirdi.
Danimarka'nın başkenti Kopenhag, rengarenk ışık festivaliyle böyle aydınlandı. Bin 300 Danimarkalı, şehri ışıklarıyla aydınlatarak 7 kilometrelik parkuru tamamladı.

Festival kapsamında düzenlenen yarış, kentin birçok ışık enstalasyonunun önünden geçti. Festivalin en dikkat çeken noktalarından biri, koşucuların ışıklı sanat eserleriyle buluşması oldu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
Katılımcılar, etkinliğin kışın kasvetini kırdığını ve festivali daha da özel hale getirdiğini söylüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Türkiye o ülkeleri geride bıraktı! İşte dünyanın en güçlü orduları

İki komşuda da protesto: Çiftçi isyanı ve bütçe tepkisi!

Machado Oslo’da: Aylar sonra ilk görüntü! Film gibi yolculuk: ABD yardım etmiş...

Asya Pasifik'te 'satranç': Tansiyon yüksek! ABD bombardıman uçağı, Japon jetleriyle havalandı: Çin ve Rusya'ya mesaj...

BİR İLK! İtalyan mutfağı, UNESCO listesinde...
