Dışişleri Bakanı Fidan Irak'ta
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak'ta ziyaretlerini sürdürdü. Bakan Fidan, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ve Başbakan Muhammed Şiya Eş Sudani’nin yanı sıra Irak Türkmen Cephesi Heyeti ile görüştü. Türkmen Cephesi Heyeti, Fidan’a Osmanlı kaması hediye etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Irak'taki temaslarına devam etti. Fidan, Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ve Başbakan Muhammed Şiya Eş Sudani ile görüştü.
Görüşmelerde ikili ticaretin artırılması, terörle mücadele ve iki ülke arasında sınır aşan suların verimli kullanılması konuları ele alındı.
Bakan Fidan, Irak'ın Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliği’nde ise Irak Türkmen Cephesi Heyeti ile bir araya geldi.
Türkmen Kardeşlik Ocağı Genel Başkanı Faruk Abdullah Abdurrahman Bakan Fidan'a 120 senelik bir Osmanlı kaması hediye etti.
Abdurrahman, hediyeyi verirken “120 yıldır Irak’ta bulunan bu kamayı, ana vatana dönmesi için size hediye ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş
Trump’a oy verenlere “ABD, İran-İsrail savaşına dahil olmalı mı?” sorusu yöneltildi: İşte anket sonuçları…
Rusya'dan Hamaney Uyarısı: “Pandora’nın Kutusu Açılır”
Rusya’dan uyarı: ÇERNOBİL benzeri felakete yol açabilir! İran’da ‘Buşehr’ endişesi…
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?