Sörfçüler arasında şiddet! O anlar kameraya böyle yansıdı
Endonezya’da sörfçüler aynı dalgayı yakalamayı çalışınca aralarında tartışma çıktı. Profesyonel sörfçü tartıştığı kadın sörfçünün kafasına yumruk attı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Endonezya’da Brezilyalı profesyonel Sörfçü Adriano Portela ve Amerikalı Sarah Taylor Bali'de sörf yapıyordu. O anda yükselen dalgada birbirlerine geçiş önceliği vermeyince sinirler gerildi. Profesyonel sörfçü Portela, diğer sörfçü Taylor’a doğru yüzdü ve kadının kafasına yumruk attı.
Kadın sörfçü karaya çıkınca kendini korumaya çalıştı ve karşılık verdi. Erkek sörfçü kontrolünü daha da yitirdi, Taylor’ın başına defalarca vurdu. Çevredekilerin müdahalesiyle Brezilyalı sörfçü uzaklaştırıldı. O anlar çevredekiler tarafından kayda alındı.
Amerikalı sörfçüye yönelik saldırı Dünya Sörf Ligi Şampiyonu Kelly Slater dahil olmak üzere birçok kişi tarafından kınandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yeni Papa kim olacak? Vatikan entrikaların gölgesinde!
Komşuyu ‘turuncu tehlike’ esir aldı! 13 milyon kişiye “evde kalın” uyarısı…
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem