Fas'ta arama çalışmaları sürüyor
Fas'taki 6,8 büyüklüğündeki yıkıcı depremin üzerinden 5 gün geçti. Depremzedeler yardım beklerken bir yandan da arama kurtarma çalışmaları sürüyor. CNN TÜRK ekibinden Emrah Çakmak ve Halil Kahraman da dağlık bölgedeki o çalışmaları görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fas'taki depremin üzerinden 5 gün geçti. Evler, yuvalar yıkıldı. Canlarını betonların altında kalmaktan kurtaran depremzedeler dışarıda kaldı.
Yolların tahrip olması nedeni ile yıkımların asıl olduğu köylere gitmek zor. Bu neden ile oradaki depremzedelere yardım ulaşamıyor. Ancak hala enkaz altında kalanlar var. Onlar için bir umut arama kurtarma çalışmaları hem ekipler ile hem köpekler ile devam ediyor.
Evleri yıkılan, yakınlarını kaybeden Fas halkı yardım bekliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…
HABER... İşte yeni Papa! Tarihte bir ilk yaşandı
Dünyanın en mutlu şehirleri belli oldu! İlk 3'te iki Avrupa, bir Asya kenti...