Füze düşen bina kullanılamaz hale geldi
Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları ülkedeki birçok binayı enkaz haline getiriyor. Bir kez daha başkent Kiev'de saldırı gerçekleşmesinin ardından, depo olarak kullanılan bir bina kullanılamaz hale geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dumanlar metrelerce yükseldi. İtfaiyeciler alevleri söndürmek için yoğun çaba harcadı. Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı hava saldırıları bu görüntülere neden oldu.
Başkent Kiev'de bulunan bir depo alevler içerisinde kaldı. Hava saldırısı sonucu düşen füze, depo olarak kullanılan binaya düştü. Alevler tüm binayı sardı.
Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının 10 bin metrekarelik alana yayıldığı kayda geçildi. Alevlerin söndürülmesi için itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti. Bina kullanılamaz hale geldi. Bölgeki halk, saldırılardan Rusya Başkanı Putin'i sorumlu tuttu.
Füze enkazı sonucu çıkan yangında kimsenin yara almadığı açıklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?
İsrail’de gündeme bomba gibi düşen Trump pankartı: Bay Başkan işi bitir
İran-İsrail çatışmalarına dair kim, ne dedi?
İran füzelerinin vurduğu İsrail'den görüntüler
Endonezya'da alarm! Lewotobi Laki-Laki Yanardağı patladı: Uçak seferleri iptal