Gazze şeridine bombalar yağıyor
Gazze şeridinde İsrail’in saldırıları sürüyor. İsrail, savaş durumu ilan etti. Gazze şeridine art arda bombalar yağarken, Gazzeli siviller BM’nin güvenli bölgelerine sığınıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hamas'ın saldırısının ardından Gazze şeridi, İsrail’in saldırıları nedeniyle adeta yerle bir oldu. Bölgeye bombalar yağdı. Gazzeliler, Birleşmiş Milletlere ait bir okula sığındı, saldırıların biraz olsun sakinlemesini bekliyor. Çocuklarıyla okula sığınan ailelere sağlıkçılar da destek verdi.
Korku dolu siviller, gözyaşları içinde sığındıkları okulda umutsuzluklarını “Kötü durum, savaş, yıkım ve topraklarımızın sürekli bombalanması nedeniyle gıda kıtlığı ve fırınlarda kuyruklar var” ifadeleriyle anlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kritik temas öncesi Trump’tan Çin’e tarife mesajı: İndirim sinyali geldi, rakam açıkladı!
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…