hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gizem büyüyor… Galler Prensesi Kate nerede?

    KAYNAKCNN TÜRK

    İngiltere'de Galler Prensesi Kate Middleton'ın nerede olduğuna dair iddiaların sayısı gün geçtikçe daha da artıyor. Ameliyatının ardından haftalardır ortada olmayan prenses hakkında saraydan bir açıklama bekleniyor. Yakınları, açıklamayı bizzat yapacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere'de ameliyat olduktan sonra haftalardır ortada görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın nasıl ve nerede olduğu büyük merak konusu.

    Kate'in çocuklarıyla birlikte poz verdiği ama kısa süre sonra üzerinde oynandığı ortaya çıkan bir fotoğraf söylentileri daha da artırdı.

    Gizem büyüyor… Galler Prensesi Kate nerede

    Kimileri Middleton'ın sağlığının açıklanandan çok daha kötü olduğunu ve bu nedenle halkın karşısına çıkmadığını iddia etti.

    Kimileri Prens Willıam'ın eşini aldattığını, prensesin eşinden boşanacağını ve ayrılık anlaşmalarıyla meşgul olduğunu öne sürdü. Hatta sosyal medyada Kate'in öldüğünü bile iddia edenler oldu.

    Ancak iddiaları ortaya atanlar hiçbir kanıt sunmuyor. İngiliz The Sun gazetesi ise hafta sonunda bir tanığın Galler Prensesi ve Prensini birlikte gördüğü sözlerine yer verdi. Tanık, Kate'in "iyi ve mutlu göründüğünü ama fotoğraflarının çekilmesini istemediklerini" söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gizem büyüyor… Galler Prensesi Kate nerede

    Başka bir İngiliz gazeteye konuşan prens ve prensesin yakın arkadaşı, ünlü çiftin evliliklerinde bir sorun olmadığını ifade etti. Aynı zamanda Kate'in yakında bir açıklama yapacağını öne sürenler de var. Ancak BBC'ye konuşan Prenses Diana'nın kardeşi Charles Spencer'ın röportajının tanıtımında da gelinleriyle ilgili "endişeli olduğunu" ifade etti. Kraliyet ailesi bu konudaki sessizliğini korurken gizem daha da büyüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow