Irak'ta cenazeler gömmekle bitmiyor
Irak'ta 100'den fazla kişinin öldüğü düğün yangınının ardından cenaze törenleri devam ediyor. Kimliği yeni tespit edilebilen cenazeler toprağa verildi. Sağlık Bakanı'nın öldüğünü açıkladığı gelin ve damat ortaya çıktı, akrabalarının saldırılarına maruz kaldıkları için saklandıklarını kaydetti.
Düğünde gelin ve damat dans ederken bir anda yangın çıkmış, Irak'ın Musul kentinde Hamdaniye ilçesindeki düğün salonu bir anda kül olmuştu. Can pazarına dönen düğünde bulunan 800 kişiden 500'den fazlası yaralandı.
DÜĞÜN YANGINI CENAZELERİNE KİMLİK TESPİTİ YAPILIYOR
Düğün yangınının ardından 3'üncü günde kimi cenazelerin kimliği yeni keşfedildi.
GELİN VE DAMAT ORTAYA ÇIKTI
Musul Sağlık Dairesi Müdür Yardımcısı Ahmed Hamdani, gelin ve damadın cesetlerinin tespit edildiğini açıklamıştı. Gelin ve damat bir cenazede ortaya çıkarak, aileleri tarafından suçlandıklarını açıkladı. Evlerinin ve arabalarının saldırıya uğradığını bu nedenle saklandıklarını kaydetti.
SORUŞTURMA SÜRÜYOR: 10 GÖZALTI
Öte yandan gözaltına alınan 14 kişiden 10'unun ise gözaltı süresi devam ediyor. Irak Başbakanı Şiya es-Sudani, olayın soruşturulmasına devam edildiğini kaydetti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İsrail dün saldırı düzenlemişti, İran bugün duyurdu: Evin Hapishanesi'ndeki mahkumlar başka cezaevlerine nakledildi
Nükleer Tesis Saldırısındaki Tehlikeye Dikkat Çekti: “En Büyük Korkum Toksik Risk!”
SON DAKİKA... Trump'ı savaşa kim sürükledi? İsrail gazetesinden ezber bozan analiz: İsim isim listeledi...
İRAN İSRAİL ATEŞKES ŞARTLARI: Ateşkes başladı mı? Son dakika İran İsrail haberleri!
Savaşın bir başka yüzü: Bir füze de kriptoya