hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İran Dini Lideri Hamaney'den misilleme mesajı: İsrail tokat yiyecek!

    KAYNAKCNN TÜRK

    İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'daki İran Büyükelçiliği'ne yaptığı saldırının ardından Tahran'dan misilleme mesajları gelmeye devam ediyor. Dini Lider Ayetullah Hamaney "İsrail tokat yiyecek" derken, Cumhurbaşkanı Reisi "Pişman olacaklar" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayetullah Hamaney, ''Bu başarısızlık devam edecek, Suriye'de yaptıkları gibi umutsuz çabaları ve eylemleri için tokatlanacaklar.'' dedi

    İran Dini Lideri Ayetullah Hamaney İsrail'in Suriye'deki İran Büyükelçiliğine saldırısı hakkında ilk kez konuştu. Hamaney, saldırının yanıtsız kalmayacağını söyledi.

    İran Dini Lideri Hamaneyden misilleme mesajı: İsrail tokat yiyecek

    Hamaney, ''Kendilerini, içinden çıkılması imkansız olan bir tuzağa düşürdüler. Gün geçtikçe rejimi zayıflayacak ve Allah'ın izniyle ölüme ve yıkıma daha da yaklaşacak.'' ifadelerini kullandı.

    İRAN CUMHURBAŞKANI İBRAHİM REİSİ DE İSRAİL'E MİSİLLEME YAPILACAĞI MESAJINI VERDİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Reisi, ''Allah'a güvenin, gaspçı, siyonist rejim cephedeki cesur adamlar ve direniş grupları tarafından cezalandırılacaktır. Bu ve benzeri suçlardan pişman olacaklar.'' dedi.

    İran Dini Lideri Hamaneyden misilleme mesajı: İsrail tokat yiyecek

    REİSİ, BATI'YI HEM GAZZE'YE HEM DE İSRAİL'İN HER TÜRLÜ SALDIRILARINA SESSİZ KALMAKLA SUÇLADI

    Reisi, ''Ne yazık ki, Batı'daki sahte insan hakları savunucuları utanç verici bir şekilde sessiz. Siyonist rejimin ölüm makinesini durdurmaya çalışmakla kalmıyorlar, aynı zamanda bu suçlara, özellikle de Amerika'ya açık ve gizli bir şekilde katılıyorlar.'' şeklinde konuştu.

    İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI İSE GAZZE'DE İSRAİL'İN KAYBETTİĞİNİ, BU NEDENLE İRAN'DAN İNTİKAM ALMAYA ÇALIŞTIĞINI SAVUNDU

    ''Aslında siyonistler, Devrim Muhafızları generallerini öldürerek Mescid-i Aksa Tufanı'ndaki yenilgilerinin intikamını almaya çalışıyorlar. Ama hiçbir yere varamayacaklar ve askerlerimizin motivasyonu katlanacak. Yakında siyonist rejime daha öldürücü darbeler yapacağız.'' dedi.

    İran Dini Lideri Hamaneyden misilleme mesajı: İsrail tokat yiyecek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow