hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kate'e dair bitmeyen komplo teorileri

    KAYNAKAP

    İngiliz Kraliyet ailesi, Galler Prensesi Kate Middleton hakkındaki sessizliğini korumaya devam ediyor. Bu sessizlik ise prenses hakkında ortaya atılan komplo teorilerini güçlendiriyor. Bu teoriler hakkında konuşan İngiliz komplo teorileri araştırmacısı, "Hepsi unutulacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz Kraliyet ailesinin en sevilen üyelerinden olan Galler Prensesi Kate Middleton, aralık sonundan beri hiçbir etkinliğe katılmadı. Batın bölgesinden bir ameliyat geçirdiği söylendikten sonra saray tarafından hiçbir açıklamada bulunmaması ise prenses hakkındaki teorileri artırdı.

    Katee dair bitmeyen komplo teorileri

    "KOMPLO TEORİSYENLERİ AZINLIKTA KALACAK"

    Londra King's Kolej'de komplo teorileri araştırmacısı olan Daniel Allington, Kate üzerinden gelişen bu sürecin aslında normal olduğunu söyledi ve ekledi:

    "Eninde sonunda insanlar sıkılacak. Ve Kate'i gerçekten toplum içinde dolaşıp birçok insan tarafından görüldüğünde, bu söylentiler artık inandırıcı görünmeyecek. Hala onun dublör olduğu konusunda ısrar eden bazı insanlar olacak ama çok küçük bir azınlık haline gelecekler. Kimse gerçekleri bilmiyor. Yani insanlar boşluğu dolduruyor. İnsanlar spekülasyon yapıyor, diğer insanlar onların spekülasyon yaptığını duyuyor ve bunun ne kadar spekülasyondan ibaret olduğunun farkına varmıyor. Sonra sanki gerçekten inandırıcıymış gibi aktarıyorlar ve sonra haber gibi görünen bir şeye dönüşüyorlar. İşte şu anda olan budur."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Katee dair bitmeyen komplo teorileri

    "DOĞRUYU SÖYLEMEZSENİZ SİZE BİR DAHA ZOR İNANIRLAR"

    Böyle durumlarda toplum içindeki bazı kişilerin, bir bilgi verme misyonu edindiğini söyleyen uzman, Kate'in ameliyat olduğu klinikteki çalışanların kişisel bilgilere ulaşma çabasını da bu şekilde açıkladı. "Biri sizin yalan söylediğinizi düşündüğünde bunun aksine inandırmak son derece zordur" diyen komplo teorileri uzmanı, sarayın da işinin bu kolay olmadığını savundu.

    Katee dair bitmeyen komplo teorileri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow