Kolombiya'da polis karakolunda patlama: 3 ölü
Kolombiya’da hükümet karşıtı protestolar devam ederken, polis karakolunda meydana gelen patlamada 3 polis öldü,, 10 polis de yaralandı.
Gösterilerin gün boyu ve gece de devam ettiği Kolombiya'nın Cauca bölgesindeki Santander de Quilichao kentinde bir polis merkezinde meydana gelen patlama sonucu 3 polis hayatını kaybederken, 10 polis de yaralandı. Şiddet olayları ve uyuşturucu kaçakçılığının yaygınlığı ile de bilinen Santander de Quilichao'daki patlama sonrası yansıyan görüntülerde oluşan enkaz ve yaralanan 10 polisin hastaneye kaldırıldığı görüldü.
Seçimlere hile karıştırıldığı gerekçesiyle başlayan gösteriler, ordunun da baskısıyla Devlet Başkanı Evo Morales'in istifasını getirmişti. Morales'in istifasının ardından bu defa da Morales destekçileri protestolara başladı. Bogota’da başlayan ve ülkenin çeşitli yerlerinde de devam eden protestolarda göstericiler ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar da yaşanıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Halley Kuyruklu Yıldızı'nın Kırıntıları Gökyüzünü Aydınlatacak! Türkiye'den de Gözlemlenebilecek...
'Tesla yeni CEO peşinde' iddiası: Elon Musk'tan yanıt geldi!
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi