Mısır'da emniyet müdürlüğü yandı, çok sayıda yaralı var
Mısır'ın kuzeydoğusundaki İsmailiye Emniyet Müdürlüğü'nde yangın çıktı. Alevler saatler sonra kontrol altına alındı. 45 kişi yaralandı.
Mısır'ıda emniyet müdürlüğünde çıkan yangın korkuttu. Alevlerin sardığı yer ülkenin kuzeydoğusundaki İsmailiye Emniyet Müdürlüğü'ydü. Yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda sivil savunma ekibi görevlisi gönderildi. İçeride onlarca polis memuru vardı. Alevler saatler sonra kontrol altına alınabildi. Olayda can kaybı yaşanmadı. Yaralanmaların çoğu yanık ve duman zehirlenmesi.
Yangın nedeniyle emniyet müdürlüğünde büyük hasar meydana geldi. Binanın bazı bölümleri yıkıldı. Yangının çıkış nedeniyse belli değil. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Mısır'da güvenlik standartları çok düşük düzeyde. Bu yüzden çok sayıda kişinin ölümüne neden olan kazalar yaşanıyor. Ağustos 2022'de Kıpti Kilisesi'nde yangın çıkmış faciada 41 kişi hayatını kaybetmişti. Geçen yıl ülkede 49 bin 330 yangın çıktı. Felakette 203 kişi hayatını kaybetti, 855 kişi yaralandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da Tesla araçlar birer birer ateşe verildi! Elon Musk’a şok: Polise ihbar yağdı…
Milyarderlerin akın ettiği ülke! REKOR KIRDI: Ne Katar, ne Suudi Arabistan, ne Avrupa ne de Amerika...
‘Karışım’ formülü, ortalığı karıştırdı: Meghan Markle hazırladı, “evde denemeyin” uyarısı geldi…
Putin şartlarını açıkladı: Ateşkes planına 10 soru ile yanıt verdi, Kursk için 2 seçenek sundu!
Avrupa'nın en zengin ülkelerinden biri! Okullarda akıllı telefonu yasakladılar